“Junts pel Sí i la CUP volen una desconnexió emmordassant l’oposició”


La portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados / EFE / ARCHIVO La portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados / EFE / ARCHIVO

La portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados, ha afirmat avui, després de la comissió del reglament del Parlament on es votaven les compareixences d’experts i catedràtics en dret constitucional per ajudar a fer una bona reforma, que “la majoria independentista, que ja va impulsar la reforma sense consens, torna a passar el corró i torna a deixar l’oposició sense capacitat de resposta”.

“Nosaltres demanàvem la compareixença d’aquests experts per explicar aquesta reforma en tombar-ho ha quedat clar l’ús que en volen fer: una desconnexió emmordassant l’oposició, i no estem disposats a tolerar-ho”, ha afegit. En declaracions als periodistes, Eva Granados ha dit que “és indignant el que ha passat. Primer ens van tombar totes les compareixences del cas Vidal i avui no deixen que vinguin catedràtics a explicar la reforma del reglament. Farem esmenes al reglament, però tenim poca confiança que aquesta majoria, que passa el corró una vegada i una altra, vulgui ser receptiva a una reforma en positiu que no serveixi per emmudir l’oposició”.