Miquel Àngel Coll: «Amb el rescat del Túnel de Sóller feim un acte de justícia que arriba tard»


El portaveu del Grup Socialista, Miquel Àngel Coll i membres del ple del Consell de Mallorca / PSIB-PSOE El portaveu del Grup Socialista, Miquel Àngel Coll i membres del ple del Consell de Mallorca / PSIB-PSOE

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat, amb els vots en contra del PP i Ciuadans, l'inici del rescat del Túnel de Sóller. Una decisió inclosa en els Acords per Mallorca i que segons el portaveu del Grup Socialista, Miquel Àngel Coll, «fa un acte de justícia, encara que tard, amb els habitants de la Vall de Sóller».

El portaveu socialista ha defensat que aquesta decisió «és una bona notícia per tots els mallorquins i mallorquines, sense condicionants ni pal·liatius, que a més tendrà una repercusió econòmica directa per les persones que visiten la Vall de Sóller i també per a les empreses que hi donen servei».

A més a més, Coll ha justificat la mesura argumentant que per primera vegada es connecta la Vall amb la resta de Mallorca. «Algú podrà dir que ja estava connectada, però a través del peatge més car d'Espanya», ha denunciat el socialista.

Finalment, el portaveu del Grup Socialista ha recordat que el rescat del túnel «no afectarà a cap dels projectes que té pressupostats el Consell de Mallorca». De fet, ens trobam en la legislatura de major inversió de la història de la institució, en un any on es faran dues residències, un parc de bombers i altres infraestructures.

La proposta d'inici del rescat del Túnel ha estat recolzada per tots els grups polítics excepte PP i Ciutadans. Precisament, els socialistes lamenten l'actitud del PP tenint en compte que el 2007 es van pronunciar a favor del rescat mentre que ara defensen el contrari.

En qualsevol cas, es tracta d'un «projecte de legislatura», inclòs en el programa electoral dels Socialistes de Mallorca que «arriba en un moment en el qual hi ha capacitat financera per dur-ho a terme i que afecta a la convivència dels mallorquins i mallorquines», ha conclòs Coll.