Oliver: «Tornam a tenir el pitjor PP: tavernari en les formes i sense pensar en Balears en el fons»


Després de la Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, ha fet un repàs de l'actualitat política de les darreres setmanes i ha assegurat que «tornam a tenir el pitjor PP: tavernari en les formes i sense pensar en Balears en el fons».

Oliver ha recordat la sortida de to del president del PP de les Illes Balears, Biel Company, el passat cap de setmana quan, en un acte de partit on hi assistia el president Rajoy, va fer referència a la presidenta Armengol amb un «aire tavernari», i tot això mentre «calla quan és al Parlament, on hauria d'obrir la boca per debatre».

A més, la portaveu socialista també ha criticat «l'obscurantisme» del mateix Biel Company que s'ha negat a publicar a la web del Parlament de les Illes Balears, com fa la resta de diputats i diputades de la cambra, les seves declaracions de l'IRPF.

Oliver ha lamentat accions com aquestes que recorden «al PP del passat, al de sempre», igual que ho fan declaracions com la d'ahir del portaveu adjunt del Grup Parlamentari Popular que, durant el debat de la Llei de Memòria Democràtica, va assegurar que als partits del pacte els uneix anar contra el franquisme, «per ventura a ells no?».

La socialista ha insistit en la importància d'aquestes setmanes en què s'estan tramitant els Pressuposts Generals de l'Estat. Un projecte de pressuposts que, «tal i com està, és nefast per Balears», pel que Oliver ha demanat al PP que «s'apunti a defensar els interessos de les illes» i ho faci de manera «real i efectiva» donant suport a les esmenes presentades pels socialistes».