“Ni els articles a premsa a quatre mans ni els anuncis d’inversions seran la solució al conflicte entre Catalunya i la resta d’Espanya”


La portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados, ha afirmat avui, en relació a la visita de Mariano Rajoy a Catalunya, que “hem de dir que les inversions arriben objectivament tard. És una obligació dels governants gestionar les infraestructures i les inversions, i per tant no és cap mèrit. El que s’estan evidenciant són els incompliments del Govern espanyol”. “Li demanem que facin aquestes inversions, i que les facin ràpid i bé. “Ni els articles a premsa a quatre mans ni els anuncis d’inversions seran la solució al conflicte entre Catalunya i la resta d’Espanya. El que necessitem són dos governs que es parlin i dialoguin”, ha afegit.

En roda de premsa al faristol del Parlament, Eva Granados s’ha referit a l’escrit que han entregat a la Presidenta de part de diferents grups parlamentaris, “que té a veure amb un tema que ens preocupa molt i que hem volgut focalitzar en el que va passar a la sessió del dia 22, quan es va votar el dictamen dels Pressupostos”. “Hem constatat el que considerem una manca d’observança del reglament i una vulneració dels drets dels grups parlamentaris. Vam valorar que durant el desenvolupament de la sessió la Mesa i la junta de Portaveus s’havia de reunir per valorar la nota dels lletrats i la presidenta no va voler. És evident que hi ha un problema de gestió dels debats parlamentaris i de respecte als drets dels grups”, ha conclòs.