Raul Moreno: “Si el Govern és capaç de fer en divuit mesos tres lleis de desconnexió, hauria de poder fer la seva prioritat les mesures del ple d’emergència social”


El portaveu de Benestar Social del Grup Socialista, Raúl Moreno, ha afirmat avui que “fa aproximadament un any del ple d’emergència social que vam demanar els socialistes i Catalunya sí que es pot, un ple que havia de posar sobre la taules les mesures que consideràvem necessàries i urgents pel conjunt de la ciutadania, i en fem una valoració absolutament negativa”. “Una de cada quatre mesures encara no s’ha implementat i a més el Govern ha donat proves de la seva poca complicitat amb la situació de moltes famílies a Catalunya”, ha afegit.

En declaracions als periodistes abans de participar a la reunió de la comissió de seguiment del ple d’emergència social, Raúl Moreno ha considerat que “si el Govern és capaç de fer en divuit mesos tres lleis de desconnexió, hauria de poder fer la seva prioritat les mesures aprovades al ple, i això no està passant. Les ciutadanes i ciutadans de Catalunya té problemes molt importants i necessiten un Govern que els assumeixi i lideri les solucions”.

Preguntat per l’acte d’avui on el Govern ha volgut demostrar el seu compromís amb el referèndum, Raúl Moreno ha assegurat que “la necessitat d’escenificar una unitat sobre el referèndum posa de manifest les dificultats que el propi Govern té, tant internes com externes, per dur-lo a terme. És un referèndum que està fora de la legalitat i el Govern hauria de tornar a la via del diàleg”.