Salvador Illa: “Denunciem que la política catalana s’ha instal·lat en una presumpció constant d’il·legalitat”


El Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha s’ha referit avui a les “gravíssimes” afirmacions de Santiago Vidal, i ha denunciat que “la política catalana s’ha instal·lat en una presumpció constant d’il·legalitat“. “És preocupant que passi amb tot el que fa el Govern”. “Demostra que les coses no estan ben fetes i el PSC vol desfer l’engany permanent en què es troba la política catalana des de fa 5 anys”, ha afegit.

En roda de premsa a la seu del PSC, Salvador Illa ha recordat que “primer va ser el president Mas que va parlar d’astúcies per enganyar l’Estat; també hem sabut també que el secretari d’Hisenda del Govern va dir en una conferència que s’estava preparant una base de dades fora de la Llei de Protecció de Dades; i després el mateix president Puigdemont va dir que si hi havia una partida amagada al Pressupost, tampoc no ho explicaria”. “El PSC ha demanat sis compareixences i ha entrat a registre 27 preguntes. Comptem que s’hi donarà suport i que es donaran explicacions al màxim nivell”, ha dit.

Pe la seva banda, la representant del PSC a la gestora del PSOE ha valorat l’última reunió i ha destacat que es va celebrar “en un ambient de voluntat d’entesa i de col·laboració. Per tant, estem satisfets, perquè això que comença amb un bon ambient només pot acabar bé”.